Hvordan et pejse-skorsten system virker

Her er nogle ting, du skal overveje, når du vælger en ny pejs eller renovere en gammel en. Det kan være nødvendigt at installere en ny flue, eller få en eksisterende skorsten foret eller dubleret - de vigtigste former for flue vises her.


Hvis din nuværende flue ikke behøver renovering eller udskiftning, vil det være nemmere at vælge en pejs der er egnet til det. Medmindre du har en direkte udluftnings pejs eller balanceret aftræk, skal du overveje ventilation; ild kræver en lufttilførsel for at brænde godt. En mangel på vægplads kan gøre det ønskeligt at dække over en pejs, enten lave indhegning eller lade den flugte med væggen.

 

Som bål brænder udleder de forbrændingsgasser, som bliver fjernet i hjemmet af en flue. De vigtigste typer af skorstene er diskuteret nedenfor. Som gasserne optages i huset, skal de udskiftes med frisk luft. I ældre huse, blev der brugt naturlige udkast til at give denne konstante luftstrøm. I moderne, velisolerede huse, er det usandsynligt at en naturlig luftstrøm eksisterer. Derfor skal ventilationen bruges. Nogle røgrør (balancerede skorstensrør) har et indbygget luftindtag. Ventilationens krav bør angives for bestemte bål. Brande og røgrør skal kontrolleres årligt af en professionel for at sikre, at de arbejder sikkert og effektivt.

Write a comment

Comments: 2
  • #1

    seks telefon (Tuesday, 17 January 2017 20:47)

    mesyński

  • #2

    sex telefon (Wednesday, 18 January 2017 23:00)

    Lyski